17 Φεβρουαρίου 2019
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Κατά 10.000 αυξάνονται οι θέσεις εργασίας ετησίως στη Βουλγαρία

08 Φεβρουαρίου 19 - RE+D magazine
Κατά 10.000 αυξάνονται οι θέσεις εργασίας ετησίως στη Βουλγαρία

DEALS

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΠΩΛΗΤΗΣ
22 Δεκεμβρίου 22 NBG Pangaea REIC
20 Δεκεμβρίου 22 BRIQ PROPERTIES REIC

ΜΕΤΟΧΕΣ

ΔΕΙΚΤΕΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

ΑΡΧΙΚΟΝ Α.Ε.

Developer - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

Α&Μ Αrchitects| Engineers| Project Managers

Κατασκευαστική - ΕΛΛΑΔΑ

Εθνική Πανγαία

AEEAΠ - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Γιάννης Διαμαντόπουλος

Πρόεδρος ΑΡΧΙΚΟΝ ΑΕ

Αριστοτέλης Καρυτινός

Διευθύνων Σύμβουλος Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ
Την τελευταία δεκαετία ο ιδιωτικός τομέας στη Βουλγαρία δημιουργεί -κατά μέσο όρο- 10.000 νέες θέσεις εργασίας ανά έτος, δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομίας Αλεξάντερ Μανόλεφ, στη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης "HR Industry 2019", στη Σόφια.


Ο μοναδικός τρόπος που αποτελεί εγγύηση για την οικονομική ανάπτυξη είναι η συνεχής επένδυση στην εκπαίδευση και την κατάρτιση των στελεχών και του συνόλου των εργαζομένων, επισήμανε ο κ. Μανόλοφ, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης.

Για την επίτευξη του στόχου της αδιάλειπτης κατάρτισης των εργαζομένων, το υπουργείο Οικονομίας σε συνεργασία με τα υπουργεία Παιδείας & Επιστημών και Εργασίας & Κοινωνικής Πολιτικής επεξεργάζονται και προωθούν δράσεις με επίκεντρο την περαιτέρω βελτίωση των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο "χάρτης" της βιομηχανίας που αναπτύχθηκε από εμπειρογνώμονες του υπουργείου Οικονομίας υπογραμμίζει τις ανάγκες των επιχειρήσεων σε κάθε περιοχή της χώρας και αποτελεί σημαντικό "εργαλείο" που πρέπει να μελετηθεί από τους εμπλεκόμενους φορείς.

Η "HR Industry", έκθεση εταιρειών παροχής υπηρεσιών στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, "φιλοξενεί" φέτος περισσότερους από 50 εκθέτες και οι συμμετέχοντες ξεπερνούν τους 940. Στη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν περισσότερα από 30 σεμινάρια.

 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο