17 Φεβρουαρίου 2019
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Ακίνητο στο Μανχάταν πουλάει πρώην CEO της Bear Stearns

06 Δεκεμβρίου 18 - RE+D magazine

DEALS

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΠΩΛΗΤΗΣ
22 Δεκεμβρίου 22 NBG Pangaea REIC
20 Δεκεμβρίου 22 BRIQ PROPERTIES REIC

ΜΕΤΟΧΕΣ

ΔΕΙΚΤΕΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Εδώ και δυο χρόνια προσπαθεί να πουλήσει το σπίτι του στο Μανχάταν ο Warren Spector, πρώην διευθύνων σύμβουλος της Bear Sterns.


Το «διπλό» σπίτι στο Greenwich Village του Μανχάταν βρίσκεται προς πώληση από τον Φεβρουάριο του 2017 με αρχική τιμή τα $59,5 εκατ. Το ακίνητο συνολικής επιφάνειας 16.560 τετραγωνικών ποδιών έχει οκτώ υπνοδωμάτια, εννέα μπάνια και πολλές ανέσεις όπως κινηματογράφο, γυμναστήριο και μπαρ.

Το «ατού» της κατοικίας είναι οι εξωτερικοί χώροι επιφάνειας 5.690 τετραγωνικών ποδιών που περιλαμβάνουν κήπο και βεράντα. Σημειώνεται ότι το ακίνητο βγήκε από την αγορά τον περυσινό Ιούλιο για να ξαναπροστεθεί σήμερα στις λίστες.

Το πρώην μεγαλοστέλεχος της Bear Stearns και η ηθοποιός σύζυγός του Margaret Whitton απέκτησαν το περιουσιακό στοιχείο έναντι $33 εκατ. το 2007, τη χρονιά δηλαδή που ο Spector έφυγε από την εταιρεία. Αποτελούσε τον δεύτερο μεγαλύτερο μέτοχο στην εταιρία και θεωρούνταν ο κληρονόμος του Διευθύνοντος Συμβούλου James E. Cayne πριν καταρρεύσει η Bear Stearns το 2008 λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο