17 Φεβρουαρίου 2019
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Έργα αστικής ανάπλασης αλα... γερμανικά

07 Φεβρουαρίου 19 - RE+D magazine
Έργα αστικής ανάπλασης αλα... γερμανικά

DEALS

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΠΩΛΗΤΗΣ
22 Δεκεμβρίου 22 NBG Pangaea REIC
20 Δεκεμβρίου 22 BRIQ PROPERTIES REIC

ΜΕΤΟΧΕΣ

ΔΕΙΚΤΕΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Savills

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Η επιχειρηματική καρδιά του Βερολίνου αλλάζει. Η εταιρεία ακινήτων Brookfield που έχει την ιδιοκτησία και τη διαχείριση του χώρου, εξασφάλισε χρηματοδότηση €1,1 δισ. από την LBBW για έργα αναβάθμισης των 270.000 τ.μ. χώρων ενοικίασης που λειτουργούν κολοσσοί όπως η Sony, η Bain & Co, η Bombardier και η Pfizer, και πληρότητα που ξεπερνά το 90%.
 
Τα έργα που θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2020 περιλαμβάνουν τον ανασχεδιασμό της εμπορικής στοάς Shopping Arkaden, με βάση τα νέα ψηφιακά δεδομένα που εισάγει το e-commerce, αλλά και την αναβάθμιση των όμορων γραφειακών χώρων, απόρροια των ευέλικτων μορφών εργασίας.
 
Σημαντικό ρόλο στον ανασχεδιασμό της περιοχής που περιλαμβάνει 17 κτίρια, δέκα δρόμους και δύο πλατείες, παίζει η ενεργειακή συμπεριφορά των εγκαταστάσεων και η συμμόρφωση με τις νέες διεθνείς πρακτικές περιβαλλοντικής ευθύνης.
 
Η περιοχή έγινε γνωστή τη δεκαετία του 1990, όταν ομάδα επώνυμων αρχιτεκτόνων, με επικεφαλής τους Renzo Piano, Hans Kollhoff και Sir Richard Rogers, έβαλαν την υπογραφή τους σε ένα έργο που σηματοδοτούσε την επανένωση της Γερμανίας και την πτώση του τείχους.
 
  

 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο