Πέμπτη
21 Μαρτίου 2019
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Παρατείνονται οι προθεσμίες για το ΕΣΠΕΡΙΑ και τη Ζαλοκώστα

05 Νοεμβρίου 18 - RE+D magazine
Παρατείνονται οι προθεσμίες για το ΕΣΠΕΡΙΑ και τη Ζαλοκώστα

DEALS

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΠΩΛΗΤΗΣ
02 Ιανουαρίου 19 NBG Pangaea REIC I&B Real Estate (Θυγατρική ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ)
21 Δεκεμβρίου 18 NBG Pangaea REIC -

ΜΕΤΟΧΕΣ

ΔΕΙΚΤΕΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Savills

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Παρατείνονται οι προθεσμίες υποβολής προσφορών για τους δυο διαγωνισμούς μακροχρόνιας μίσθωσης που αφορούν το πρώην ξενοδοχείο Esperia της οδού Σταδίου και το διατηρητέο κτίριο της οδού Ζαλοκώστα ιδιοκτησίας ΕΦΚΑ
 
Σύμφωνα με την ανακοινωση του ταμείου οι λόγοι που οδηγούν στην παράταση έχουν να κάνουν «με το μεγάλο ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί για τα δύο ακίνητα και αφετέρου για να διευκολυνθεί η συλλογή των απαιτούμενων δικαιολογητικών συμμετοχής.
Η προθεσμία για την υποβολή φακέλων συμμετοχής για το 1ο κτίριο (Σταδίου 22 και Εδουάρδω Λω, Αθήνα)παρατείνεται για τις 10-12-2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:30 πμ, ενώ η προθεσμία για την υποβολή φακέλων συμμετοχής για το 2ο κτίριο (Ζαλοκώστα 7, Αθήνα) παρατείνεται για τις 21-11-2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 μμ,
 
Το πρώην Εsperia επί των οδών Σταδίου 22 και Εδουάρδω Λω, διαθέτει επιφάνεια 12.235 τ.μ. και λειτουργούσε από το 1993 μέχρι το έτος 2010 ως ξενοδοχείο 4 αστέρων, ενώ τώρα προορίζεται για πεντάστερη μονάδα.

Το κτίριο επί της οδού Ζαλοκώστα 7, έχει επιφάνεια 1.854 τ.μ. προορίζεται  επίσης για πεντάστερο ξενοδοχείο και είναι διατηρητέο κτηριο. 

ΔΕΙΤΕ τις 2 πλήρεις προκηρύξεις

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο