Σάββατο
23 Μαρτίου 2019
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Με 36% συμμετέχει η VNK Capital στην "Παλίρροια-Σουλιώτης"

14 Φεβρουαρίου 19 - RE+D magazine
Με 36% συμμετέχει η VNK Capital στην

DEALS

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΠΩΛΗΤΗΣ
02 Ιανουαρίου 19 NBG Pangaea REIC I&B Real Estate (Θυγατρική ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ)
21 Δεκεμβρίου 18 NBG Pangaea REIC -

ΜΕΤΟΧΕΣ

ΔΕΙΚΤΕΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Pepper Hellas

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Εθνική Πανγαία

AEEAΠ - ΕΛΛΑΔΑ

Zeus

Fund - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Αριστοτέλης Καρυτινός

Διευθύνων Σύμβουλος Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας ανακοίνωσαν οι εταιρείες VNK Capital και ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ – ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΑΕ, με τη συμμετοχή της VNK Capital σε ποσοστό 36% επί του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ – ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΑΕ.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στόχος της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ της VNK Capital και της ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ - ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΑΕ, είναι η περαιτέρω ανάπτυξη των εξαγωγών της τελευταίας, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό μεγαλύτερο του 80% των εσόδων της.

Σημειώνεται ότι για την τυπική ολοκλήρωση της συνεργασίας απομένει η έγκρισή της από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές.

Η VNK Capital είναι ιδιωτική επενδυτική εταιρεία, που επενδύει σε ελληνικές και διεθνείς εταιρείες, οι οποίες κατέχουν ηγετική θέση στο χώρο τους, με σκοπό τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας στις εταιρείες αυτές, μέσω καινοτόμων στρατηγικών και ευέλικτων χρηματοδοτικών σχημάτων, στοχεύοντας στην ανάπτυξή τους τόσο στην αγορά της Ελλάδας, αλλά κυρίως στις αγορές του εξωτερικού.

Η ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ – ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ, είναι ελληνική εταιρεία παραγωγής συσκευασμένων τροφίμων, με ιστορία και εμπειρία μεγαλύτερη των 60 ετών. Είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία εξαγωγών έτοιμων γευμάτων, αποτελώντας τη Νο 1 παραγωγό εταιρεία ντολμά στον κόσμο. Τα προϊόντα της εξάγονται σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως, έχοντας ισχυρή παρουσία στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ και τον Καναδά, τη Μέση Ανατολή και την Αυστραλία.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο