17 Φεβρουαρίου 2019
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

«Μάζεψε» πάνω από €220 εκατ. η Varde Parnters

05 Δεκεμβρίου 18 - RE+D magazine
«Μάζεψε» πάνω από €220 εκατ. η Varde Parnters

DEALS

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΠΩΛΗΤΗΣ
22 Δεκεμβρίου 22 NBG Pangaea REIC
20 Δεκεμβρίου 22 BRIQ PROPERTIES REIC

ΜΕΤΟΧΕΣ

ΔΕΙΚΤΕΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Το στόχο άντλησης κεφαλαίων των $250 εκατ. (€220,6 εκατ.) για το Ασιατικό fund της ξεπέρασε η Varde Partners κατά 60%.

 

Ο παγκόσμιος όμιλος εναλλακτικών επενδύσεων ανακοίνωσε ότι το Varde Asia Credit Fund το οποίο επενδύει σε χρέος ακινήτων και άλλες μορφές ιδιωτικού χρέους συγκέντρωσε περί τα $400 εκατ. ( €353 εκατ.) κεφαλαίων μέσα σε έξι μήνες με στόχο να επενδύσει αποκλειστικά σε οικονομίες της Ασίας.

Ο όμιλος αναφέρει ότι το ταμείο πήρε δεσμεύσεις από μια «ποικιλία» επενδυτών παγκοσμίως, όπως ιδιωτικά και δημόσια συνταξιοδοτικά ιδρύματα και επενδυτές σε όλη την Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία.

 

"Η Ασία παρουσιάζει μια τεράστια ευκαιρία για την Värde να παρέχει κεφάλαια και expertise στον τομέα της αναδιάρθρωσης χρεόυς δίνοντας ταυτόχρονα υπεραξίες στους επενδυτές μας σε όλο τον κόσμο", δήλωσε ο Ilfryn Carstairs, Partner και Global Co-Chief Investment Officer με έδρα τη Σιγκαπούρη. "Από τότε που ανοίξαμε την περιφερειακή έδρα της Σιγκαπούρης εδώ και πάνω από μια δεκαετία, δημιουργήσαμε την υποδομή στην περιοχή, προσλαμβάνοντας τοπικούς επαγγελματίες σε βασικούς τομείς δραστηριότητας. Πιστεύουμε ότι η Ασία θα είναι μια ολοένα και πιο σημαντική αγορά για εμάς τα επόμενα χρόνια. "

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο