20 Ιανουαρίου 2019
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Το Facebook τετραπλασιάζει τα γραφεία του στο Δουβλίνο

09 Νοεμβρίου 18 - RE+D magazine
Το Facebook τετραπλασιάζει τα γραφεία του στο Δουβλίνο

DEALS

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΠΩΛΗΤΗΣ
03 Ιανουαρίου 23 NBG Pangaea REIC I&B Real Estate (Θυγατρική ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ)
22 Δεκεμβρίου 22 NBG Pangaea REIC

ΜΕΤΟΧΕΣ

ΔΕΙΚΤΕΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Η Facebook προχώρησε σε μια μακροπρόθεσμη μίσθωση στο Δουβλίνο που θα έχει ως αποτέλεσμα να τετραπλασιαστούν οι χώροι των γραφείων της ενώ η εταιρία θα μπορεί να υπερδιπλασιάσει τον αριθμό υπαλλήλων της που σήμερα ξεπερνούν τις 4.000.

 

Η Facebook ανακοίνωσε ότι η επέκταση θα προσφέρει επαρκή χώρο για ακόμα 5.000 εργαζομένους. Μια τέτοια αύξηση θα καταστήσει την αμερικανική εταιρία έναν από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς εργοδότες στην Ιρλανδία όπως η Google και η Apple, η καθεμία εκ των οποίων απασχολεί πάνω από 6.000 εργαζομένους σε όλη τη χώρα.

Η εταιρία μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει μια σειρά παγκόσμιων και περιφερειακών ομάδων σε τρία κτίρια γραφείων στο Δουβλίνο, όπου απασχολεί μηχανικούς, δικηγόρους και υπαλλήλους στα τμήματα μάρκετινγκ και πωλήσεων.

«Επενδύουμε εδώ με μακροπρόθεσμο ορίζοντα», ανέφερε σε ανακοίνωση ο Γκάρεθ Λαμ, επικεφαλής της of Facebook Ireland.

«Αυτή η σημαντική επένδυση σε μία έκταση 56 στρεμμάτων με τη δυνατότητα για χιλιάδες ακόμα εργαζομένους επιδεικνύει τη δέσμευσή μας στην Ιρλανδία, την επιθυμία μας να αναπτύξουμε τις δραστηριότητές μας εδώ και να συνεχίσουμε να συνεισφέρουμε στην οικονομία».

Η Ιρλανδή υπουργός Επιχειρήσεων Χέδερ Χάμφρεϊς δήλωσε ότι η επέκταση αντιπροσωπεύει μια τεράστια ψήφο εμπιστοσύνης στην Ιρλανδία.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο