Τετάρτη
14 Νοεμβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Ανοίγει τις πόρτες του το Morpheus by ZHA

15 Ιουνίου 18 | RE+D Magazine


DEALS

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΠΩΛΗΤΗΣ
07 Νοεμβρίου 18 TRASTOR REIC AUCTION (Promot LAINOPOULOS)
07 Νοεμβρίου 18 Skyserv Piraeus Bank (AUCTION)

ΜΕΤΟΧΕΣ

ΔΕΙΚΤΕΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ

Στοιχεία

Όνομα
Ανοίγει τις πόρτες του το Morpheus by ZHA
 
Διεύθυνση:
Macau, China
 
Συνολικό Εμβαδόν:
147,860sqm
 
Έτος Λειτουργίας:
2018
 
Τρείς μορφικές τρύπες ενισχύουν τη περιστροφική γεωμετρική πρόσοψη του ξενοδοχείου Μορφέας που βρίσκεται στο Μακάου και έχει σχεδιαστεί από το διάσημο γραφείο Zaha Hadid Architects. Το κτήριο ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό σήμερα, 15 Ιουνίου, 2018 και έρχεται να προστεθεί ως μία ακόμη μπράντα εντός του εντυπωσιακού resort City of Dreams.

 

Το Μακάου είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός αναψυχής της Ασίας και δέχθηκε περισσότερους από 32 εκατ. τουρίστες το 2017 με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνονται χρόνο με το χρόνο.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στη περιοχή Κοτάι στο City of Dreams, ενός εντυπωσιακού resort που συνδυάζει καζίνο, δύο θέατρα, εμπορικό προάστιο, 20 εστιατόρια και 4 ξενοδοχεία.

Εμπνευσμένο από τις ρευστές μορφές της Κινεζικής παράδοσης, ο σχεδιασμός του Morpheus συνδυάζει "δραματικούς" δημόσιους χώρους και ευρύχωρα δωμάτια επισκεπτών.

Το εντυπωσιακό κτήριο έχει συνολικά 770 δωμάτια, σουίτες, βίλες και περιλλαμβάνει πολυχώρους συναντήσεων με υποδομές εκδηλώσεων, δωμάτια παιχνιδιού, εστιατόρια, σπα και μια πισίνα στο τελευταίο όροφό του.

 


ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο