Παρασκευή
22 Μαρτίου 2019
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Υποθαλάσσιες πόλεις η λύση στην αστικοποίηση

18 Απριλίου 17 | RE+D Magazine


DEALS

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΠΩΛΗΤΗΣ
02 Ιανουαρίου 19 NBG Pangaea REIC I&B Real Estate (Θυγατρική ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ)
21 Δεκεμβρίου 18 NBG Pangaea REIC -

ΜΕΤΟΧΕΣ

ΔΕΙΚΤΕΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ

Στοιχεία

Όνομα
Υποθαλάσσιες πόλεις η λύση στην αστικοποίηση
 
Developer:
Kleindienst Group
 
Χρήση:
Κατοικία
 
Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και κυρίως το Ντουμπάι είναι γνωστά για τις προηγμένες ιδέες τους στον κατασκευαστικό κλάδο και την αγορά ακινήτων γενικότερα.

 

Ένα από τα τελευταία φιλόδοξα σχέδια τους είναι οι πλωτές βίλες όχι όμως όπως τις ξέραμε μέχρι σήμερα στην περιοχή αλλά και σε όλους τους εξωτικούς προορισμούς του κόσμου αλλά με τον έναν τουλάχιστον όροφο κρυμμένο κάτω από το νερό. Το έργο «Floating Seahorse» είναι πραγματικά ένα μοναδικό πλωτό και συγχρόνως υποβρύχιο σπίτι το πρώτο του είδους του στον κόσμο.

Αυτό είναι ίσως και το πιο πολυσυζητημένο project κατοικιών της τελευταίας χρονιάς. Σύμφωνα με τα αρχικά σχέδια τα οποία βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης πρόκειται να παραδοθούν συνολικά 42 πλωτές βίλες οι οποίες θα βρίσκονται μόλις 4 χλμ έξω από το Ντουμπάι η κάθε μια με τρία επίπεδα η οποία θα έχει ουσιαστικά το δικό της… ενυδρείο. Το «Floating Seahorse» έχει σχεδιαστεί από ευρωπαίους αρχιτέκτονες για την kleindienst Group. Η κάθε βίλα θα διαθέτει 25 τ.μ υποβρύχιου χώρου και εξωτερικού χώρου περίπου 46 τ.μ. Το ακίνητο θα ζυγίζει συνολικά 188 τόνους.

Δείτε αναλυτικά το έργο 


ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο